Hemliga tricket – så hittar du bäst matkasse

Efterfrågan på färdigpackade matkassar, gärna levererat till dörren, är större än någonsin. När vi förr bara såg enstaka aktörer på marknaden blev sedan storbutikerna snabba med att leverera liknande koncept. Och det går hem bland folket. Det har dock visat sig att de skiljer sig åt från varandra enormt i pris. Och inte bara det: leveranstider och kvalitet varierar. Hur kan man både spara tid på att leta och samtidigt spara pengar? Det berättar vi om här, och kommer med ett hemligt tips.

Hur hittar man egentligen det bästa matkasseerbjudandet utan att behöva finkamma nätet efter rabattkoder, erbjudanden och kvalitet? Gör ett besök på http://www.matkasse.nu och få en snabb överblick av vad som erbjuds just nu bland de flesta aktörerna som erbjuder matkassar. De har sett till att bevaka marknaden åt dig och du behöver bara klicka dig fram till det alternativ som passar dig bäst. Matkassarna kommer ofta med fina erbjudanden för att locka till sig nya kunder, och har det svårt att behålla trogna kunder eftersom fler väljer att jaga de bästa erbjudandena.

Jämför olika matkassar

Det råder ingen tvivel om att matkassarna varierar i pris. Men det är inte bara priset som avgör skillnaden. Det är nämligen stora skillnader i leveranstid. Dessutom skiljer sig kvaliteten på råvarorna åt, och om du vill hitta en matkasse med färdiga recept finns det förstås skillnader där med. Därför är det smart att ha ett ställe som jämför allt detta åt dig, så behöver du inte prova dig runt själv. Surfa istället på matkassarnas olika erbjudanden, det är nämligen det hemliga tricket till hur du alltid får hem den bästa tänkbara matkassen!

Matkassarna skiljer sig åt också i hur de fungerar. En del nöjer sig med servicen att klicka i vilka varor man själv vill ha, och sedan finns den redo att hämta i butikens särskilda hylla för färdiga kassar. En del vill ha matkassen levererad till dörren och vissa tycker det är smidigt att maten är färdigplanerad och har recept planerade av kockar. Det beror helt enkelt på hur du själv vill ha det och hur mycket du är beredd att lägga.

Fördelar med matkassar

Enligt flera rapporterade fall skiljer sig matpriserna enormt åt beroende på var i landet du bor. Butikerna i landet har visat sig ta stora skillnader i basvaror, och du kan läsa om det i Expressen och Aftonbladet. SVT kan också konstatera att priserna sjunker i Sörmland och konstaterar att Uppsala har de dyraste matkassarna. Vad beror detta då på? En markbutik får ofta sina kunder från sitt närområde. Där är alltså andra regler på tillgång och efterfrågan än vad det är online. Dessutom är det inte många som jämför priserna innan de köper pastan för kvällsmaten. Internet är överskådligt och lättare att jämföra, speciellt med sådana jämförelsesajter som vi har nämnt.

En annan fördel med matkassen du planerar och beställer online, är att det har visat sig att den kan bidra till minskat svinn. Människor planerar nämligen sina inköp bättre när de sitter i lugn och ro framför datorn.